lördag 24 mars 2012

FREDSTORGSKYRKAN I ANEBY,,,"UNGDOMSMÖTET"!!!

Glada och förväntansfulla åkte vi till Aneby,,,eftersom vädret var så fint,hade vi kaffe med oss och stannade till vid en vacker sjö och njöt av vårvärmen!!!
Så här såg det ut,det var väldigt stort och fint,Pingstkyrkan i Aneby...Vi blev så väl emottagna....Herren hade talat och sagt innan, att vi skulle få möta människor och situationer som vi inte var vana vid - och det fick vi!!!...
Det var väldigt många invandrare,så vi blev tolkade,vilket vi inte är vana vid,,,men tolken var jätteduktig och hon fick verkligen "jobba"!!!...Vi vittnade allihop och Kalle predikade,,,alla hade "fått" samma budskap och NAMNET JESUS gick som en röd tråd genom hela kvällen...Vad Jesus gjort och gör,vikten av att ha en LEVANDE relation med HONOM,betydelsen av Namnet Jesus,att man alltmer håller på att ta bort det Namnet,och för in så mycket annat världsligt som "ersätter" det gamla Evangeliet - som är lika nytt idag!!!
Och här är det "NAMNET JESUS" som sjungs!!!...Många kom fram till förbön och fick uppleva Herren till ande,själ och kropp,,,ÄRA VARE HANS UNDERBARA NAMN!!!...Vid gemenskapen vid bordet, fick vi ge löfte om att komma åter,om Herren dröjer och vi får leva,,,och det gör vi gärna,,,"vi gamlingar på ungdomsmöte"ha,haha!!! (fast det var äldre där också)...Biblen talar ju inte om särskilda ungdomsmöten - alla höllo de sig tillsammans,står det!!!
Ha en fortsatt fin och välsignad helg och njut av sol och vårvärme!!!...Kram från Marguerite!!!

5 kommentarer:

 1. Det var ett fantastiskt härligt möte. Herren är verkligen med i allt, och stadfäster sitt ord. Tack för det du delade med dig av. Ha en skön och frdfull kväll. KRAAAM !

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!!!...Ja,Herren är TROFAST!!!...(ska duscha och lägga mig nu,så att jag är pigg och nyter,när du kommer i morgon bitti,,,det ska bli välsignat med två möten och att få äta i Sandsjöbaden,,,plankstek???Hi,hihi!!!...Ha en fridfull natt!!!...KRAAAM!!!

   Radera
 2. Prisat vare Herens namn, för Han är den samme igår, idag och till evig tid. Gammal som ung, så säger Jesus: Låt barnen komma till mig.....och vi är alla barn till vår Far i himmelen.
  Välsignelse o Jesu frid /Uffe

  SvaraRadera
 3. Prisat vare Herrens namn.....ff
  Stavfel som rättats till.
  Jesu frid / Uffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din välsignade kommentar!!!...Du skulle ha varit med,Uffe!!!...Vi saknade dig,men vet att du var till välsignelse på en annan plats!!!...Jesu Frid,och Kramar!!!

   Radera

TACK,FÖR ATT DU LÄMNAR EN KOMMENTAR!!!
JAG BESVARAR DEM ALLTID,SÅ FORT JAG KAN...
HERREN VÄLSIGNE DIG!!!