måndag 6 februari 2012

MARANATA OCH LP-HELG!!!

Välkomna till Hilleborg!!!...Här är förberedelserna i full gång på lördagsförmiddagen,,,jag laddar kaffebryggaren...
Annika "skrämmer upp" köttgrytan hon hade med sig (som var fantastiskt god)!!!...Jag fick även en bukett lila tulpaner,(jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne)!!!
Syskonen från Stockholm anlände vid middagstid,,,och efter en god middag,ville någon vila efter resan och vi andra satt och samtalade...Mötet var utsatt till kl.19.00 och då började vi sjunga och spela,,,Börje här,(har spelat med Aage Samuelsen), och han har så mycket att berätta och dela med sig av,både från förr och nu,han är även suverän med spelet!!!...Annika spelar något i C-dur,ser det ut som,ha,hahaha!!!
Bert delade med sig  när "Gideon valde ut folk,efter Herrens anvisningar"!!!...Britt-Marie syns också här,"andäktigt lyssnande"!!!
Ulla Näsholm från Maranataförsamlingen i Stockholm hade även hon mycket gott att förmedla...Ulla var som ung evangelist, här i trakterna (och hon blev mycket förtjust i det "gamla Hilleborg")!!!
Här syns Angelica och John,våra värdefulla yngsta  "juveler"!!!...John delade med sig av både vittnesbörd och sång,han spelade och sjung den underbara:Var finner väl själen sin ljuvaste ro,hos Jesus endast hos Jesus....Efter ett tag gjorde vi en paus och åt  lite korv och bröd,innan vi delade Brödsbrytelse tillsammans...Under den stunden av bön och tacksägelse fick flera möta Jesus på ett underbart sätt,,,personliga tilltal och hälsningar profetiskt!!!
Ja,här är det söndagsmorgon kl:07.00....efter en god natts sömn,gick jag upp kl:06.00 och gjorde frukost till Börje och Ulla,som skulle tillbaka till Stockholm,Börje skulle ha möte klockan 14.00,han låter inte "gräset gro under fötterna",ha,haha!!!....Britt-Marie som var kvar hos oss hela dagen, fick sovmorgon!!!...Vi var på söndagskvällen i Vetlanda Friförsamling på ett LP-möte!!!...Väldiga vittnesbörd om vad Jesus har gjort i människors liv!!!...(Det var skönt att sitta och lyssna för en gångs skull,även om en och annan var förvånade att vi var där som mötesbesökare,ha,haha)!!!
Så, TACK JESUS,för denna helg av gemenskap tillsammans med Dig och våra älskade trossyskon!!!...TACK för vad Du gjort och gör ibland oss...Ära vare Ditt Namn!!!...Och Tack alla som var med och gjorde den här helgen till något som man aldrig kommer att glömma!!!  KRAM från Marguerite!!!                                                         

11 kommentarer:

 1. Härlig, och välsignad Lördag !Det är lite tråkigt att tiden försvinner så fort, när man är tillsammans i en glad syskonskara. Vi får hoppas på fler tillfällen framöver. Hur var LP-mötet ni var på ? Ha en fin dag. KRAAAMAR !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,det var härligt!!!...Ulla ringde idag och ville att jag skulle sända lite bilder till tidningen,vilket jag har gjort!!!Hon Tackade och hälsade till ALLA!!!...LP-mötet var bra,spännande att höra vad Jesus gjort i människors liv,helt fantastiskt!!!...Vi hämtade upp en broder från Strandhagens behandlingshem,som följde med,och John kom ifrån Nässjö...Vi tittade in till Jim o Rebecca på hemvägen!!!...Ja,det har varit en FANTASTISK helg,,,vi somnade hemma i fåtöljerna, Kalle o jag sedan,,,Ha,hahahaha!!!...KRAAAM!!!

   Radera
 2. Jättefint möte! ;)
  Det är så skönt att få samlas i Jesu namn och få uppleva både undervisning och annat. Allt kan hända , det är helt fantastiskt! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TIGER:Ja,det var ett underbart möte!!!...TACK för att du kom och TACK för att du finns!!!...Vi får stötta varandra så gott det går,i denna mörka tid!!!...KRAAAMAAAR!!!

   Radera
 3. Härligt att se hur fint ni hade..
  Gud välsigne er
  kram Alex

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALEX: Jaa,,,du skulle varit med!!!...KRAAAM!!!

   Radera
 4. Hejsan.
  Förstår att ni hade ett underbart möte. Förr i världen ...ler
  hade vi stugmöten då och då..Det var alltid en underbar gemenskap. Tyvärr blir det inte av nu ..vet egentligen inte varför....Skulle verkligen vara härligt att ordna nåt..
  Vet du jag har faktiskt varit på möte i en maranataförsamling i stockholm när jag just blivit frälst../på 70 talet/
  Ha det så bra nu
  Tack för allt du delar här på bloggen
  Kram från Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. MARIANNE: Tack kära du, för kommentaren!!!...Det är härligt med stugmöten,man kommer mycket mer nära varandra!!!...Roligt att höra att du blev frälst på 70-talet och varit på Maranatamöte!!!...Önskar dig Herrens välsignelse!!!...STOOR KRAAAM!!!

   Radera
 5. Tack för allt du delar med oss Marguerite! Det är välsignat att få ta del av och jag förstår att det är välsignat också på era möten och i er gemenskap. Och en sak är tydligt - Herren leder de sina, annars hade ni däckat ihop för länge sedan! För utan Herren skulle det nog inte fungera att vara i farten så mycket. Ni jobbar ju utanför hemmet, alla möten som ni har, m.m. Tack för allt ni gör! Jag känner så stor glädje över alla som har beredvillighetens skor på sina fötter och går ut på Jesu uppdrag! Seger - i Jesu namn! Kraaaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära Myrra!!!...Här gäller det att verka,så länge dagens sista strålar ännu varar,ha,hahaha!!!...(Nåja,,,vi "landar"ju ibland litegrann!!!)...Ja,det är SEGER i Namnet Jesus!!!...TACK och LOV!!!...Ha en välsignad Onsdagskväll!!!...KRAAAM!!!

   Radera
 6. Hej!
  Känner ni några som träffas i Nässjö? Jag undrar för någon troende syskon i Nässjö önskar komma i kontakt med er från Maranatha, Nässjö
  Ni kan nå mig på livings@live.se

  SvaraRadera

TACK,FÖR ATT DU LÄMNAR EN KOMMENTAR!!!
JAG BESVARAR DEM ALLTID,SÅ FORT JAG KAN...
HERREN VÄLSIGNE DIG!!!