måndag 10 oktober 2011

MARANATAHELGEN!!!

Vi vill från djupet av våra hjärtan, rikta ett STORT, VARMT TACK,till våra syskon i Maranataförsamlingen,för en FANTASTISK,OFÖRGLÖMLIG helg,tillsammans med er och HERREN!!! (vi saknar er redan.....)
Broder Tage,undervisade oss om djupheter i Ordet,angående församlingen...,korset och efterföljelsen....det var så intressant,att man kunnat lyssna hela natten.......vi behöver undervisningen så väl.....
Broder Hans,predikade över när "Naman blev av med sin spetälska,genom att han fick doppa sig sju gånger i Jordan",  ur Andra Konungaboken,på ett sätt som vi aldrig kommer att glömma!!! Man SÅG hela händelseförloppet framför sig,och många djupheter i denna texten uppenbarades.......
Här är sång och musik av broder Börje och broder Verner!!! (kan avslöja att Börje har varit  tillsammans med Aage Samuelsen ute och spelat mycket när han var yngre,och de "takterna" satt i vill jag lova).......
Jaa...det var mycket sång och musik......härliga vittnesbörd!!!
Det var även vänner med från Nybro.........de delade också med sig av Ord och vittnesbörd.......
Agneta sjunger; "Evad dig möter,käre vän ......." UNDERBART!!!
En härlig "kristinna" från Hultsfred,delade ett Ord och ett vittnesbörd.......Vi fick lära känna Britt-Marie också,en underbar syster.....Det kom även ett gäng ifrån Stockholm på söndagen: Hans,Annika och Ida.....vi fick höra många välsignade vittnesbörd om vad vår Herre Jesus gjort i människors liv!!! .......Vi  har fått NYTT MOD,NY KRAFT IFRÅN HÖJDEN,TILL ANDE,KROPP och SJÄL,att vandra vidare,med blicken fäst på Jesus,och utföra det uppdrag Han givit oss,tills dess att Han kommer!!!
En STOR ELOGE,till Vanja,som lagade den härliga älggrytan till söndagsmiddagen!!! UNDERBART GOD!!! Och Angelica ska också ha STOR ELOGE,för sin hjälp i köket,musiken och de goda kakor som hon hade bakat!!!............Vi satte STORT pris på brödsbrytelsen vi hade,innan vi skiljdes åt på söndagskvällen,
den förrättades av Hans och John,,,en dyrbar och helig stund......då vi tackade och prisade den som ÄRAS BÖR:....
........JESUS KRISTUS!!!.......(även om vi får uppmuntra varandra på vägen).......Det är Han, som har förhärligat Sig mitt ibland oss, talat till våra hjärtan,givit oss en framtid och ett hopp för evigheten,genom Sin seger på Golgata kors,där Han betalade priset för varenda människa,genom Sitt eget blod!!! AMEN!!! .......Tag emot Honom,du också,om du inte har gjort det,innan det är för sent!!!......
Kram från Hilleborg!!!

7 kommentarer:

 1. Puh!!! Det var sannerligen en välsignad helg. Det är skönt att vara lite ledig nu, så man kan begrunda, och låta allt smälta ned. Vi får göra om det igen framöver, om Herren dröjer och vi får leva. Kramar, och en fridfull afton, önskar jag dere !!!

  SvaraRadera
 2. Vanja:Jaa..det var det!!!Jag börjar ju skolan i morgon,sedan jobbar jag helgen!!!....Detta får vi göra om,vi har blivit så välsignade!!!(Vi får väl åka upp till Stockholm och hälsa på...) KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 3. Det var välsignade bilder, jag kan förstå att det har varit fint. Jag lade särskilt märke till dina sista ord - ..."innan det är för sent!" Ja, det är bråttom nu! Det är märkligt att de som ännu inte har kommit till tro inte märker eller vill förstå vad som är på färde. Många reagerar mer på en politikers rätt till bostadsbidrag, än att se på vilken tid vi är inne i! Märker de inte att Bibeln går i fullbordan inför våra ögon?

  Tack för er kärlek och för allt ni gör i Herrens tjänst! Lönen kommer Herren själv med och jag är så glad över att ni kämpar på! Gud välsigne er Marguerite! Kram!

  SvaraRadera
 4. Myrra:Tack för din kommentar!!!Du har så rätt i det du säger att människor reagerar mer på andra "trivaliteer"än sitt eviga väl och ve......Herren välsigne dig med,du är alltid med i mina böner och tacksägelser!!! Kram!!!

  SvaraRadera
 5. Hans: Det är ni, som ska ha TACK,älskade broder Hans!!! Vi saknar er redan.....och den gästfrihet som ni har visat oss,när vi har besökt er,kan vi aldrig återgälda!!! KRAM!!! Och Herrens rika välsignelse!!!

  SvaraRadera
 6. Tack själv!!
  Det var en fantastisk helg! :D
  kram Angelica

  SvaraRadera

TACK,FÖR ATT DU LÄMNAR EN KOMMENTAR!!!
JAG BESVARAR DEM ALLTID,SÅ FORT JAG KAN...
HERREN VÄLSIGNE DIG!!!